Christopher Fischel

Installationssamordnare

Installationsledare

Inspiratör AI i Byggbranschen

Projekteringsledare Installation

Christopher Fischel

Installationssamordnare

Installationsledare

Inspiratör AI i Byggbranschen

Projekteringsledare Installation

Täby simhall

  • Täby simhall är en modern och omfattande anläggning som erbjuder en mängd olika faciliteter för både simning och träning. Simhallen, som täcker en yta på 11 000 kvadratmeter, har en 50 meter lång bassäng, multibassänger och ett familjebad med lekutrymmen för barn.
  • Simhallen byggdes av Cobab Sverige AB på uppdrag av Täby Kommun, som var byggherre för projektet. Arkitekturen för simhallen utformades av Urban Design, som vann en arkitekttävling 2018 för utveckling av en ny fastighet i anslutning till simhallen.
  • Simhallen drivs idag av Medley AB, som också sköter driften av de andra baden i Täby: Tibblebadet och på Norskogsbadet. Medley AB har uttryckt sin glädje och stolthet över att driva Täby simhall på uppdrag av Täby kommun, och betonar att anläggningen erbjuder något för alla, oavsett om man är en familj, en motionär som vill simma längder i 50-metersbassängen, en gymentusiast eller intresserad av gruppträning.
  • Täby simhall är en del av Täby kommuns satsning på att skapa en hållbar och miljöanpassad simhall med olika typer av bassänger, lekutrymmen, bastu, träningsytor och café. Simhallen är öppen för alla Täbybor och andra!